WTC Velzeke
title

club2017Klein

  • seizoenstart

 

 

 

Koers op rollen t.v.v. de cliniclowns

sponsorfilm2016

Beste fietsliefheb(st/b)er,
na een geslaagde editie vorig jaar organiseren wij als wielertoeristenclub WTC VELZEKE SPORTIEF een derde editie (26/11/2016)
‘KOERS OP ROLLEN’
ten voordele van
DE CLINICLOWNS!!!

cliniclowns

De Cliniclowns zijn sinds 1994 zichtbaar aanwezig in heel wat Belgische ziekenhuizen en zorginstellingen. Het team bestaat momenteel uit 18 clowns en zij bezoeken iedere dag van de week zieke kinderen. De Cliniclowns brengen afleiding en plezier aan kinderen en jongeren die door een tijdelijke of langdurige ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling of andere verzorgende omgeving verblijven. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Dat vraagt om verschillende soorten afleiding en plezier die passen bij het kind en de omgeving. De Cliniclowns brengen op een artistieke en sociale manier afleiding en plezier door middel van humor, spel, verbeelding en creativiteit. Dat is de kracht van de Cliniclowns.

Deze Koers op Rollen is toegankelijk voor zowel sport- , jeugd- , en andere verenigingen. Het is een wedstrijd waarbij 28 ploegen van 2 personen op een sportieve manier tegen elkaar uitkomen in verschillende disciplines waaronder een proloog, afvallingskoers, ploegentijdrit en als slot een finalekoers. Het verloop van de wedstrijd is in handen van de firma Fantasio.

Zij die er de vorige jaren bij waren weten dat deze avond geen saaie bedoening wordt. Het is een avond vol sportiviteit en amusement waarbij elke deelnemende ploeg met meerdere prijzen in natura huiswaarts keert.

Als financieel extraatje voor de werking van de Cliniclowns willen we voorafgaand en op de avond zelf snoepzakjes met ‘rode neuzekes’ te koop aanbieden.

Hier vinden jullie een inschrijvingsformulier en meer praktische info.

Wij kijken alvast uit naar jullie deelname!

 

 

finale

filmpje1

filmpje2